Frans en Wil met de honden

Leefomgeving

De pups worden in huis geboren en groeien samen met de andere honden en katten op. Om ze te socialiseren laten we ze wennen aan alle geluiden, zowel binnen als buiten. Een Golden Retriever is sociaal, vrolijk, leergierig, aanhankelijk, lief voor kinderen. Kortom een echte gezinshond!

Nestje Benthe 2016

Kwaliteit

Af en toe fokken we een nestje. Natuurlijk volgens de regels van de GRCN en de Raad van Beheer. Gezondheid en het geweldige karakter staan bij ons voorop! Soms bezoeken we een show, maar het fokken van gezonde honden met een lief en vrolijk karakter staat bij ons op de eerste plaats.

Verzorging van uw Golden Retriever

Overweegt u een pup aan te schaffen, bedenk dan wel dat dit ras twee maal per jaar verhaart en één maal per week geborsteld en gekamd moet worden. De Golden heeft minstens twee maal per jaar een trimbeurt nodig. Hij houdt van wandelen en zwemmen en heeft veel beweging nodig. Een Golden is geen waakhond die de hele dag in een kennel doorbrengt. Bent u hiernaar op zoek, neem dan geen Golden.

We vinden het belangrijk dat toekomstige eigenaren voldoende tijd en aandacht aan hun nieuwe huisgenoot kunnen geven. Er is niets leuker dan een pup op te zien groeien tot een stabiele, gehoorzame hond.

foto-2

Wanneer u meer informatie zou willen over de Golden Retriever of onze kennel, kunt u altijd contact met ons opnemen.